lördag, oktober 20, 2007

Linas utmaning

I sin blogg utmanar Lina oss att visa våra första layouter.

Det här är nog mitt allra första försök till att scrappa. Jag tilltalades av att göra ett eget album men hade ingen aning om att det fanns mönstrade papper och dekorationer för ändåmålet. Jag fortsatte att göra några sidor i samma stil men tröttnade...


februari 2001

På sensommaren samma år hittade jag KMA:s sida på nätet och där fanns en adress till en svensk tjej som sålde allt inom scrapbooking. Så i november gick jag en kurs hos henne och då öppnade sig en helt ny värld fylld av mönstrade paper från KMA.


En av mina första "riktiga" layouter med papper från KMA, lite garn och öljetter som då var alldeles alldeles nytt inom scrapbooking.En LO gjord lite senare och här har vellumet blivit populärt liksom att använda sig av olika fonter samt garn.

10 kommentarer:

Marie sa...

Vad härligt att se dina första layout... och vilken utveckling Elisabeth sedan dess!! :) Jag har alltid varit ett av dina fan! ;-)

kram

Catharina sa...

Är det inte tokigt också att det inte är mer än lite dryga fem år sen som det mer eller mindre inte FANNS scrapbooking i Sverige :-o

Anonym sa...

Vad kul att få se!

Det är så roligt att gå tillbaka och titta på sina LOs och se vad man utvecklats och vad man använt för saker...

Kram

Lina sa...

helt underbart att se Elisabeth! tack för att du delar med dig. Snacka om att du har utvecklats. Men visst är de roliga att ha kvar, sina tidiga alster. De kommer, oavsett hur de ser ut, vara en skatt för våra familjer och oss själva.
kram

Monica sa...

Ack, ljuva minnen! Tänk att det har gått så lång tid. Wow!

Mikaela sa...

Vad kul att se! Du var ju en av dem som fick mig att börja scrappa, så nåt speciellt måste ju dina första layouter ha haft ;-)
Du har utvecklats i rasande fart!

Ejris sa...

åh kommer ihoåg när du visade dom på Achatten=) härliga minnen.
kram

Smarre sa...

Ja himmel vad tiden har gått... Layouterna är ju Becky Higgins så det bara skriker om det. Tänk vilken tur vi har hittat en sån bra hobby!

KRAM!

Maria sa...

Helt underbara ju.....
Kommer ihåg känslan av att klippa med mönstersaxar i KMA papper och på måfå klistra på lite stickers...
Kram Maria

Malin sa...

Haha den med krit-fonten minns jag tydligt från någon webbsida. Minns att jag var så sjukt imponerad av både vellumet och fonten och lite avis faör jag ville också ha det typsnittet.