söndag, augusti 17, 2008

Det är mycket nu...

Efter en lång ledighet så började jag arbeta igen i tisdags och jag kan säga att jag arbetat konstant sedan dess. Klassrum ska möbleras, material ska packas upp, arbetsplaner ska skrivas, schema kontrolleras, leta möbler, läsa handledningar m.m. Jag klagar inte för det är kul men oj så snabbt sommarlovet försvann...

Jag hann iallafall med att scrappa lite till Jommas WE DARE YOU tävling. Problemet var att när layouten var klar så hade jag glömt bort att använda dekorationerna som ingår i utmaningen. Till slut lyckades jag trycka dit en - kan du se vilken???

Layouten är scannad och kvalitén blev inte den bästa pga buckliga dekorationer.
I stort sett allt material kommer fån Skaparlustens månadspaket.
Kom ihåg till mig själv - FÖRBJUDET ATT ANVÄNDA BLOMMOR PÅ ETT TAG!!!

6 kommentarer:

Lilo sa...

Jag ser! Fotohörnet!!! Duktiga Lilo. ;) Va?? Har du infört blomförbud åt dig själv?? Det verkar dumt när du är så bra på att använda dem tycker jag! =) Layouten är jättefin! Sådana fina stövlar skulle jag vilja ha... undrar om inte mina gröna, fula faktiskt läckte när jag var i skogen sist?

CillaT sa...

Mmmm vilken mysig och perfekt pappersval (+ dekos) till de urtjusiga stövlarna=)

Norunn sa...

For en kjempeflott LO! deilige farger og et artig scrappeobjekt!!

Monica sa...

Kan det vara så att en av dina gamla elever har börjat på Adolf Fredrik nu i höst? Isåfall går hon i dotras klass!

Lisa sa...

Otroligt mysig LO! Och gillar stövlarna starkt!

Kramar Lisa!

animlehliv sa...

ååh så fint! Scrapbooking verkar så väldigt roligt. Jag skulle vilja pröva det. Jag är en pysslig-typ. :) Skall kanske imorgon köpa lite material till någon slags början. Har du tips för nybörjare?