söndag, november 13, 2005

Lite kreativ idag...

Söndagar är hektiska dagar i vår familj först har Linnea hockeyskola idag började den 9:00 (annars brukar den starta 8:00). Efter det var det dags att få i sig lite lunch, gratulera pappa Johnny på fars dag. I år hade han önska sig Elisabeth Georges "När ingen ser" men den var slut i vår bokhandel - så den får han i efterskott. Annars fick han den sedvanliga skjortan och för första gången utan slips.

Sen var det dags för Linnea att dansa "balett" inne på Söder. Idag var det en vikarie som hette Elisabeth och Linnea var så nöjd med dagens lektion för de hade fått dansa salsa. Snabbt hem för att fira vår nyblivne 18-åring tillsammans med släkten. Det var mycket trevligt!
Nu tar familjen igen sig framför TVoch den hockey match som pågår. Själv surfar jag runt lite och ska strax planera veckans arbete. Kanske, kanske hinner jag slutföra en LO eller två lite senare ikväll.

Årets Farsdagskort ser ut så här och är tillverkat av spillpapper. Min man läser massor med böcker och då tyckte jag att papperet med text passade bra , slipsar hör ju farsdag till så motivet fick bli en slips klippt på frihand. Koret tog kanske tre minuter att göra!

1 kommentar:

Anonym sa...

JÄTTEsnyggt Fars-dagskort!

Jag väntar med spänning på att du ska o-blockeras, så jag kan se fler av dina inspirerande scrap-kreationer. Lycka till! Hälsningar Auro.