måndag, mars 05, 2007

Datten

Oj, oj, oj! Jag har blivit tagen av Lilo !

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då sätter jag igång!

1. När jag rättar mina elevers böcker händer det att jag sitter och pratar för mig själv. Då kan det låta så här:
"Men lilla gumman vad har du gjort här? Det måste vi gå igenom imorgon."
"Bra! Oh, vad kul att du förstod det här!"
"Så fint du skriver!"

2. Jag har en fin mobiltelefon som ingen ringer till eftersom jag nästan aldrig har den med mig. De få gånger den är med glömmer jag bort att sätta igång den...

3. Jag köper massor med böcker men hinner inte läsa dem. De första veckorna på sommarlovet sträckläser jag den ena boken efter den andra medan min dotter får klara sig själv! Fast då är vi ju på landet tillsammans med min mamma så hon tar ju hand om henne.

4. Innan jag lägger mig går jag in till lilla Shiver (vår hamster) och säger godnatt och klappar henne lite. Eftersom hon är mest aktiv på nätterna tycker jag lite synd om henne som får vara vaken själv när alla vi andra sover.

5. I motsats till många andra kvinnor har jag förhållandevis väldigt lite i min handväska. Den innehåller oftast bara min plånbok, ett läppglans, ett häfte med SL:s förköpsbiljetter och ett par solglasögon.

6. Jag kan knappt inte sova utan min älskade dunkudde. Det händer att jag tar med den på mina resor så att jag vet att jag får sova ordentligt.

Och här är listan på utmanade bloggare:
Sanna F
Gunvor
Ejris
Mikaela
Maria
Malena

3 kommentarer:

Lilo sa...

Skönt att inte bara jag pratar för mig själv. ;)

Gunvor sa...

Tack för den Elisabeth! Kul att läsa om dina underligheter. Är du nyfiken på mina så finns dom i min blogg nu!

Kram, Gunvor

Marie sa...

*naaaw* Det där med hamstern var väldigt gulligt...