söndag, april 13, 2008

Rynkor

Lilo skrev ett inlägg i sin blogg om att hon med fasa upptäckt att nya rynkor uppenbarat sig! Samma sak hände mig i veckan.
Jag stod framför spegeln och sminkade mig och lyckades få ett märkligt streck av foundation vid ena mungipan. Jag tvättade torkade och la på foundation igen men fick ett nytt streck på precis samma ställe. Märkligt! Det märkligaste av allt var att det inte gick att få bort strecket med svampen. Detta irriterade mig så mycket att jag tog en extra koll i spegeln. Tittade noga och länge - med och utan glasögon - för att så småningom inse att strecket var en ny rynka. Ja, ja det är väl bara att inse att åldern börjar ta ut sin rätt. ;-)
Samma dag fick jag en kommentar av min student om att hon inte kunde förstå att jag arbetat i tjugo är som lärare. Hon tyckte att jag inte såg en dag äldre ut än trettiofem. :-)

5 kommentarer:

Lilo sa...

Snygga layouter, bäst att säga det först så jag inte glömmer det! =)
Ja.. i mungipan sitter mina nya rynkor också. Huva! Och hur kan de bli så djupa på en gång liksom? Från ena dagen till den andra. Mycket underligt!

Anonym sa...

Hihi.. tack för kommentaren i min blogg :D

Lisbet sa...

scrappa spegeln så slipper du se....härliga LO´s

Ejris sa...

hihihih fast ajg tycker rynkor är fint...på andra*asg* men det tillhör väl håret är ju grått så en å annan rynka på man väl dras med...

underbara layouter vackert!
kram

alexandra-lindgren sa...

du gör så mycket fint!
rynkor hör till livets gång, bara att le och se glad ut. Hopaps att rynkan drar sig uppåt så du ser glad ut då:)