måndag, augusti 04, 2008

Lite scrappat

När sommarlovet började såg jag fram emot en sommar med mycket scrappande. Fast så blev det inte jag har inte haft tid helt enkelt - för det finns så mycket annat kul att göra.

Ett par layouter ha det dock blivit och de har väldigt lika dekorationer. Jag är barnsligt förtjust i blommor (har MÅNGA som jag måste använda upp), knappar och snören eller scrappy floss. Tur att de inte ska sitta bredvis varandra i samma album ;-)

Först ut är en sida på Linneas första lilla hamster Shiver. En söt liten dvärhamster som tyvärr bara levde i drygt ett år.Kolla stilen på våra grabbar! De är inte ett dugg lika varandra utseendemässigt men tittar man på stilen så går det inte att ta miste på att de är bröder ;-) Skapat av ett månadskit från Skaparlusten som Moma satt ihop.Ja, det är bara att inse att vår lilla dotter börjar bli stor! Hon som varit vår lilla prinsessa klädd i silver och glitter har skaffat sig en helt annan färg och stil på sina kläder. Svart och vitt tillhör favoriterna numera.

6 kommentarer:

CillaT sa...

Åh vilka fina!! Gillar färgerna!

Sannas vrå sa...

Oh vad mycket fint du har gjort.

Känner igen det där med kläderna...

kram Sanna

Lilo sa...

Vilka fina layouter!!! Hm... menar du att man måste använda upp blommor och annat man har??

Maria S sa...

Mmmm så stilrena och underbara alster du gjort!! Gillar din stil massor!
Kram Maria S

MissMian sa...

Wow..så snygga och vilket underbart foto på grabbarna!!! :)
Jag fick ett litet kuvert idag från dig i brevlådasn!! TACK!! Du h ar varit solen idag på en annars väldigt regnig himmel! Tror jag hoppar på din utmaning den här gången också. En fråga om den...får rubriken vara utstansat eller thickers eller måste den också vara handskriven?

Monica sa...

Snygga sidor! Och det där med klädstilen märks av här hemma också. E gillar lite tuffare kläder, kanske mer "tuff romantik". :-)