onsdag, januari 04, 2006

Vill inte sova!


Nej, jag vill inte sova - jag vill hellre scrappa! Jag njuter av att scrappa i lettersize och jag känner att jag scrappar i en anna stil i det lilla formatet än i 12x 12. Konstigt!?!?!

Det blev en till sida till gudbarnets album - en sida med en bild från nyårsafton.
Tanken är att det ska bli en sida text till varje LO så att det blir enhetligt på varje uppslag.

Till den här sidan har jag använd; mönstrat papper ur serien Reindeer Games från Chloe´s Closet, Bazzil cardstock, Making Memories Crystal Brads (blingbling som sitter på kortet) och ett band från Scrapgoods månadspaket

3 scrappade layouter 2006

4 kommentarer:

ScrappaNu sa...

Grattis att du kommit igång. Jag har hört andra säga samma sak om 12*12 och lettersize, att det känns lättare att scrappa i lettersize.

http://blog.scrappa.nu/

Karin B sa...

... och jag vill bara sova och har ingen inspration alls.

Jag satt precis och funderade på om jag skulle börja scrappa mindre igen jag också. KOllade på gamla layouter och insåg att det nog är mer jag!

Skönt att du kommit igång! Ser fram emot att se massor av alster!

muhren sa...

Sluta aldrig scrappa letter, jag älskar din letter Lo, du är en av de första jag hittade på nätet för 2år sedan, och blev såld redan då ;-)!

Hobbybloggen sa...

Hejsan Elisabeth.
Jag står i samma val som du gör. Ska jag fortsätta med 12X12 eller börja med 8,5X11. Dt känns som att det stora formatet hämmar mej, speciellt med tanke på att jag gärna scrappar bara en eller två bilder och det ser ju rent öde ut på ett stort format. Dessutom är jag inte mycket för att dekorera massor så det blir bara rörigt på mina layouter. Hittar knappt någon layout jag är nöjd med i 12X12 formatet.