onsdag, januari 30, 2008

Nya skaparbord

Idag har jag inhandlat två nya skaparbord. Det blev två stycken vita enkla bord från IKEA. Den totala längden är 225 cm och det ger plats till både mig och Linnea. Så nu kan vi göra våra skolarbeten tillsammans och så får vi gott om plats för skapande också. Jag tror t o m att symaskinen kan stå framme på det lilla bordet. Då slipper jag släpa ut den i köket varje gång jag ska sy när jag scrappar. HÄRLIGT!
Jag och Linnea har varit hemma i två dagar eftersom hon haft huvudvärk och lite feber. Så igår satte jag igång med att röja i scraprummet. Det första jag gjorde var att sortera papper. Den här gången var jag hård och plockade bort massor! Linnea fick allt som jag sorterade bort! Gissa om hon blev glad!
Bilder kommer imorgon...

3 kommentarer:

Anonym sa...

NYFIKEN!
Jag blir så nyfiken påhur ert nya "skaparbord" blev : )
Kram från syster Eva & Moster Eva

Lilo sa...

Du måste visa foton så vi får se! Jag köpte ett sådant vitt bord jag med... (tror det var det du köpte?)Blev bra brevid sekretären så jag också kan ha symaskinen framme och lite mer utrymme!

Monica sa...

Jag gillar verkligen att ha två bord på raken. För oss blev det ett datorbord och ett pysselbord, men på datorbordet sitter gärna barnen också och pysslar (det finns gott om plats)!